Туба Буюкустун розлучається?


    Туба Буюкустун розлучається?


    Папараці слідкували за нашою парочкою Онуром та чарівною Тубою. Як кажуть папараці:
    "- Спочатку ми й не замітили що Онур та Туба йшли, але потім між ними спалахнула сварка, ніби то Онур кричав: -"Ти занадто уваги приділяєш сім'ї? Хто ти? Чи та Туба яку я зустрів?", ми й навіть такого не уявляли собі. А сама Туба у відповідь сказала "- Я думаю про всіх нас, про наше майбутнє, а от чим ти займаєшся?", ми спочатку подумали що це проста сварка... Але потім... Онур штовхнув Тубу, і сказав що розлучається з нею. Ми підійшли, почали задавати питання:
    Папараці: - Що сталося, пані Буюкустун!
    А у відповідь почули: - Якщо тут і коресподенти, то нехай! Я розлучаюся з Онуром Сайлаком! У нас більше нема майбутнього!

    Це сталося 22.03.2014 року...



    Это интересно
    
    Добавить комментарий
    Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Преобразовать выбранный текст из транслитерации в кириллицу Вставка спойлера

    Запрещено использовать не нормативную лексику, оскорбление других пользователей данного сайта, активные ссылки на сторонние сайты, реклама в комментариях.